Advocats LleidaAbogados LleidaLawyers LleidaLes avocats LleidaRechstanswalt LleidaAvís legal - declaració de privacitat

L’espai web “www.ramblaadvocats.es” té com a única finalitat la d’informar sobre els serveis que realitza el despatx d’advocats Rambla Advocats, sense ser en cap cas la seva finalitat l’oferir i prestar serveis de comerç electrònic.

L’accés a l’espai web és lliure per a tots els usuaris i no implica en cap cas relació contractual ni precontractual amb els membres del despatx. Per tal de sol·licitar els serveis jurídics de qualsevol dels nostres professionals, l’interessat s’haurà de posar en contacte amb el despatx per tal de concertar visita amb qualsevol dels seus membres.

El contingut d’aquesta web, en cap cas constituirà la prestació d’un servei d’assessorament ni de cap altre tipus amb l’usuari.

La informació continguda en aquest espai web intenta estar el més actualitzada possible. De totes maneres, podria donar-se el cas que no tota la informació continguda fos la més recent sobre les diferents qüestions plasmades a la web. Així mateix, el titular de l’espai web es reserva el dret a modificar, suprimir o efectuar addicions del seu contingut en qualsevol moment sense previ avís ni notificació.

En cap apartat de l’espai web existeix formulari ni es sol·liciten dades de caràcter personal dels usuaris, de manera que cap usuari ha d’enviar informació ni personal ni confidencial a cap dels nostres membres sense la seva prèvia autorització.

En qualsevol cas, i d’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, totes les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, seran incorporades en el corresponent fitxer del que són responsables els respectius membres del despatx, les quals seran tractades amb la màxima confidencialitat. L’usuari podrà revocar el seu consentiment i exercitar els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició al tractament de les seves dades, mitjançant l’enviament de la corresponent sol·licitud a la següent adreça: Rambla Advocats, Rambla de Ferran, núm. 22, 2-1 B, CP 25007 - Lleida.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre aquest espai web i els seus continguts, pertanyen al titular de www.ramblaadvocats.es, excepte en tot allò en que s’estableixi el contrari.

Queda totalment prohibida la reproducció, distribució, transformació, comunicació pública i,en general qualsevol altra forma de difusió i explotació, total o parcial, per qualsevol mitjà o procediment dels continguts d’aquest espai web, excepte en els supòsits legalment establerts i amb la perceptiva autorització del seu titular.
   RAMBLA ADVOCATS - Tots els drets reservats.  Avís legal.
Rambla de Ferran, 22, 2-1-B, CP 25007 Lleida